Doordeweekse retraites

Ter voorkoming van besmetting met het coronavirus is het voorlopig nog niet mogelijk om een retraite te boeken.

 

Op doordeweekse dagen geef je zelf invulling aan je retraite waarbij je de dagelijkse gebedsmomenten in de Kapel kan bijwonen. Er is altijd iemand uit ons retraiteteam aanwezig. Een doordeweekse retraite bestaat uit een verblijf van minimaal twee aaneengesloten nachten. Een retraite van maandag tot woensdag kun je combineren met een retraite van woensdag tot vrijdag. Een doordeweekse retraite die eindigt op vrijdag kun je verlengen met een aansluitend retraiteweekend.

Ontvangst en faciliteiten
Op de dag van aankomst word je om 11.00 uur gastvrij ontvangen door iemand van ons retraiteteam. Vanaf 11.30 uur kun je terecht in een logeerkamer met douche en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. De kamers zijn voorzien van Wifi. Er is geen telefoon- of televisieaansluiting op de logeerkamers aanwezig. Het is ook mogelijk om een kamer voor twee personen te boeken. Boek de betreffende retraite dan twee keer en geef in het aanmeldformulier onder (dieet)wensen aan dat je graag een tweepersoonskamer wilt reserveren.

De warme maaltijd wordt tussen de middag geserveerd in de huiskamer. Daarnaast zijn er broodmaaltijden en vaste momenten voor koffie/thee in de huiskamer. Op de dag van vertrek kun je je kamer tot uiterlijk 9.30 uur gebruiken. Je verblijf eindigt om 10.00 uur, na het morgengebed en het ontbijt. Het is mogelijk om nog een warme middagmaaltijd bij te boeken.

Pastoraal gesprek
Door een retraite kun je nieuwe inzichten opdoen over jezelf of je leven. Misschien krijg je daarbij te maken met zingevingsvragen. Je kunt tijdens een doordeweekse retraite een pastoraal gesprek met één van onze pastors boeken. In een persoonlijk gesprek kun je van gedachten wisselen over jouw vragen.

Klik hier voor de tarievenlijst

Kies en boek hier jouw retraite >>

Ga terug >>